Menu:


 

Marga's Trendy Nails


Every hand tells a story


De salon

Goed verzorgde en gezonde handen en nagels zijn niet alleen een visitekaartje voor u, maar tegelijk ook mijn advertentie.

De laatste jaren is het begrip “Nagelstyling” steeds populairder geworden in Nederland. Ook mannen vinden steeds vaker de weg naar een nagelsalon. Ook zij willen niets liever dan van het nagelbijten af. Wij kunnen hen daar bij helpen door een verstevigende laag acryl over het nagelbed te leggen.

Op het gebied van kunstnagels is tegenwoordig veel mogelijk. Ook de producten worden steeds meer verbeterd. Niet alleen voor de nagels van uw handen en tenen maar ook voor uw handen bent u bij mij aan het juiste adres. Je handen verraden je leeftijd nog meer dan je gezicht. De huid op de handrug is extreem dun en er is zelfs geen onderhuids vetlaagje om deze te ondersteunen. Begin daarom zo jong mogelijk met een goede verzorging van je handen.

Ik geef deskundig gediplomeerd advies en hygiëne staat bij mijn voorop. Daarnaast ben ik in het bezit van alle certificaten en werk ik uitsluitend met producten van hoogwaardig kwaliteit.

Service staat bij mij hoog in het vaandel en het meest belangrijke daarnaast vind ik het afleveren van de allerbeste kwaliteit, ook als dat iets meer tijd en moeite kost dan gemiddeld. Het gebruik van professionele en kwaliteit hoogstaande producten en een goede kwaliteit staat daarom bij mij voorop. Alle materialen worden direct na gebruik gedesinfecteerd en alle klanten krijgen in de salon van mij een ‘eigen’ vijlenset, de zgn. personal kit, wel zo fijn en hygiënisch. De nagelstudio bevindt zich in een speciaal ingerichte ruimte bij mij thuis.

Uw kunt bij mij terecht voor de volgende behandelingen:

Ik werk uitsluitend op afspraak. Voor afspraken en informatie kunt u bellen of e-mailen :