Menu:


 

Marga's Trendy Nails


Every hand tells a story

 

Behandelingen


Gelnagels

Vanwege te weinig belangstelling in het plaatsen van Gelnagels ben ik met ingang van 01-04-2008 hiermee gestopt.

Acrylnagels

De acryltechniek is de oudste techniek voor nagelverlenging. Bij deze methode wordt de nagel gemodelleerd met een combinatie van een poeder en een vloeistof. Er zit dus niet een kant-en-klaar product in een potje maar u mengt zelf het product tot het uiteindelijke acryl. Het is een product wat geen uv-licht nodig heeft om uit te harden, dus terwijl u werkt wordt het product al hard. U kunt met acryl een vlijmscherpe french manicure maken of alleen maar uw nagels verstevigen.  Acryl is  uitermate geschikt voor nagelbijters. Bij acryl kunt u kiezen voor een mooie naturel nagelset of een verzorgende french manicure. (De alom bekende “witte rand”)

French manicure

De klassieke french manicure is een behandeling van je nagels waarbij je de natuurlijke kleuren van de nagels benadrukt. De french manicure is een manier om je nagels er mooi en trendy uit te laten zien.  Acrylnagels is populairder dan ooit, ze zijn mooi, sterk en flexibel en te maken als schitterende French manicure nagels al dan niet voorzien van in het oog springende kleuren of versieringen (wit randje of met coloracryl). Bij French manicure wordt de voorste rand van de nagel voorzien van een witte of gekleurde rand, ook wel de smile-lijn genoemd. Wit is de meest toegepaste kleur maar u kunt ook kiezen voor een andere kleur . De rest van de nagel wordt opgebouwd met een naturel of roze kleurige acryl. Dit is afhankelijk van uw eigen nagelbed kleur.

Nabehandeling

Uw eigen nagels groeien door onder het laagje gel- of acryl wat eerder op de nagels aangebracht is. Om uw mooie verzorgde nagels te behouden is het aan te raden om ongeveer na 3 a 4 weken terug te komen bij uw nagelstyliste voor een opvulbehandeling. Deze periode is afhankelijk van hoe snel u nagels groeien. Eerst wordt de oude acryllaag er weer dun afgevijld en luchtplekjes verwijderd. De nagel wordt daarna weer in model en juiste lengte gebracht. Ook zal er aandacht geschonken worden aan uw nagelriemen en daar waar nodig worden behandeld. Vervolgens wordt er weer een nieuw laagje acryl op uw nagels aangebracht eventueel aangevuld met een mooie Nail-art. Met als finishing touch de mooie prachtige glanslaag zodat uw nagels er weer mooi en verzorgt uitzien.

Nail Art

Als we praten over Nail Art dan hebben we het over het versieren van de nagels. Dit kan op verschillende manieren. Een hiervan is de nagel voorzien van een mooi stickertje. Dit kunnen verschillende voorbeelden zijn, bv. een bloemetje, een tribel, een tijgerprintje, een D&G of GUCCI sticker, kortom teveel om op te noemen. Vraag er naar bij uw bezoek aan de nagelstudio. Verder kunnen uw nagels ook voorzien worden van stripers. Dit is een waterdunne acrylvloeistof die dmv een heel dun kwastje met dunne streepjes aangebracht worden op uw nagel. Die streepjes vormen dan de versiering. U kunt denken aan een heerlijke zomerse kleur, zoals felroze, limegroen, zomergeel of aan een tijger of zebra streepje. Ook hierin hebt u weer veel keus. Teveel om hier te benoemen. Dan zijn er nog de bekende strassteentjes die er in verschillende variaties zijn. Met een kristalletje, zonder een kristalletje of gewoon in diverse vormen. Ook hier kunt informatie inwinnen bij uw nagelstyliste. Als laatste kan ik nog de coloracryl opnoemen. Uw nagelstyliste heeft vast wel voorbeelden van verschillende kleuren die u op uw nagels kunt laten zetten. U kunt hierbij denken aan een gekleurd streepje (net als de French Manicure) maar u kunt ook uw hele nagel voorzien van een coloracryl.  Veel keus in Nail Art en u kunt het beste uw nagelstyliste naar de mogelijkheden vragen.

Mannenverzorging

Ook mannen hebben vaak een baan waar iemand vaak naar hun handen kijkt. Zeker de mannen met een representatieve baan zoals verzekeringsagenten, vertegenwoordigers noem maar op. Voor mannen wiens handen en nagels in redelijke staat zijn is het waarschijnlijk voldoende om alleen voor een manicurebehandeling te komen. Het spreekt vanzelf dat bij hen geen laklaag op de nagels wordt gezet. Voor de nagelbijters onder de mannen geldt hetzelfde als voor dames. Ook voor mannen kan het een uitkomst zijn om met acrylnagels van het bijten af te komen.
De acrylnagels worden dan wel in een, voor mannen, acceptabele vorm gemaakt, zodat niet te zien is dat uw nagels, kunstnagels zijn.
Zodra uw eigen nagels in goede conditie zijn, kunnen de kunstnagels verwijderd worden.

Teennagels.

Met de zomer in aantocht komen de sandalen en slippers weer te voorschijn.  We willen mooi voor de dag komen in onze mooie zomerjurkjes, rokjes met topjes en leuke korte broeken en gaan daarom onze voeten flink verwennen omdat ze de hele winter al in zware winterschoenen en winterlaarzen hebben gezeten. Maar meestal vergeten we daarbij een ding, namelijk onze teennagels. We knippen en vijlen maar daar blijft het dan ook bij. En dat terwijl er zo veel mogelijkheden zijn. Wat te denken aan een French Manicure op je teennagels, een coloracryl over je gehele teennagel, Nail Art op je teennagel of leuke stickertjes en strassteentjes op je teennagels. Deze vanuit Amerika overgewaaide topper begint hier in Nederland steeds meer zijn plekje te vinden binnen de Nederlandse nagelstudio. Aarzel niet en neem snel contact op met je nagelstyliste om te informeren over de mogelijkheden die bij jou passen.

Hand en nagelverzorgingsproducten

Sinds kort verkoop ik ook enige hand en nagelverzorgingsproducten, waaronder: nagellak van Golden Rose Cosmetics, Golden Rose Cosmetics nagelproducten zoals nagelriemolie, nagellakremovers van Golden Rose Cosmetics, diverse hand & body lotions van Lomasi (onderdeel van Young Nails), vijlen, ed.  Vraag gerust naar de mogelijkheden.